Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Eberrion - umiejętności pasywne

Eberrion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Umiejetności pasywne to jedna z nowości na  serwerze bonusy dobierałem  tak aby idealnie wpasowały się w rozgrywkę, tutaj możecie zobaczyć jak to wygląda.

062115013_eeqeppw.jpg

Dokładnego systemu zdobywania punktów jeszcze nie znam, dowiecie się  w prezentacji, tutaj przykładowe umiejętności:

062115015_eeqephp.jpg062115015_eeqephr.jpg062115020_eeqephn.jpg062115020_eeqephw.jpg062115131_eeqeprn.jpg

Opublikowano

nagraj lepiej jakiś film i pokaz jak to działa bo sam SS nic mi się mówi :)

Wkrótce nagram także z innymi innowacjami, a tak ogołem dostajesz punkty najprawdopodobniej za wbicie poziomu i dodajesz punkty pokolei  od gory tak jak prowadza cię strzałki i wybierasz drogę rozwoju bo nie wystarczy ci punktów na wszystko a przy okazji żeby nie było zbyt pięknie gdy wybierzesz jedną stronę drzewka to nie możesz  wybierać drugiej, umiejetności po dodaniu punktu ( kliknięciu w plusik) dodają permametnie bonusy .

Opublikowano

Jak dla mnie dziwny ten wygląd samych "ikonek"

bo to są tylko ikonki, dziala to pewnie tak samo jak na asine czy gdzieś, że czytasz ksiazki lub dostajesz lvl up tych umków przez misje czy cos, nic nowego ;d

byscie skile nowe zrobili pasywne to byscie sie mogli chwalic, a nie takim shitem

Opublikowano

bo to są tylko ikonki, dziala to pewnie tak samo jak na asine czy gdzieś, że czytasz ksiazki lub dostajesz lvl up tych umków przez misje czy cos, nic nowego ;d

byscie skile nowe zrobili pasywne to byscie sie mogli chwalic, a nie takim shitem

Przykro mi nie działa to w taki sposob jak myślisz :), prosilbym o opinie kogos kompetentnego i graczy a nie jakiegos harnasia xDDD

Opublikowano

Przykro mi nie działa to w taki sposob jak myślisz :), prosilbym o opinie kogos kompetentnego i graczy a nie jakiegos harnasia xDDD

Dlaczego uważasz, że Harnaś nie jest graczem?

Widać poziom Waszej administracji.

Szczerze, pomysł fajny, wykonanie gorsze.

Powodzenia.

Opublikowano

Bo tego idioty się graczem nie nazywa a szkodnikiem.

@top

Jak będzie się ulepszać umiejętności?

Po wbiciu 30 lvlva gracz co 2 poziomy będzie otrzymywał punkt do rozdania przy  umiejętnościach ktore będą dostępne(zgodnie ze schematem i zdobyciem odpowiedniej ilosci punktow w danych umiejetnosciach) pokazą sę plusiki  tak jak podczas rozdawania  statusu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...